Vostok Europe Space Periodicum Órakollekció

A Vostok Europe Space Race kollekció az 1950-es évek űrversenyének korszakalkotó eseményeit ünnepli, amikor az USA és a Szovjetunió az űrrepülési fölényért küzdött. Az első mesterséges műhold fellövésétől kezdve az emberi űrrepülésig és az ikonikus Apollo-Szojuz találkozóig ez a verseny új fejezeteket nyitott a tudományban és technológiában. A kollekció modelljei, amelyek 48 mm átmérőjű rozsdamentes acél tokokban pompáznak, ezüst vagy rosegold PVD bevonattal, kifejezik ezt a technológiai merészséget és innovációt. Minden óra a 'Space Race' felirattal és logóval van ellátva, ami garantálja az azonosíthatóságot és az eredetiség érzetét.

Automata YN55 Seiko szerkezetek, 40 órás járástartalékkal és Miyota 6S21 kronográf szerkezetek teszik őket kiváló választássá a precíziót és megbízhatóságot kereső órakedvelők számára. A K1 domború kristályüveg, a menetes hátlap és korona, valamint a 200 méteres vízállóság biztosítja, hogy ezek az órák bírják az intenzív használatot és extrém körülményeket is. A fluoreszkáló indexek és mutatók gondoskodnak az olvashatóságról sötétben, így az órák ideálisak minden kalandhoz.

A Vostok Europe Space Race nem csupán egy órakollekció; ez a termékcsalád a tudományos felfedezések és emberi kitartás szellemét hordozza, emlékeztetve minket azokra a lépésekre, amelyeket az emberiség tett az ismeretlen felfedezésére.

Nincs listázandó termék(ek) ebben a kategóriában.