Guess Karóra – A farmerektől az óravilág élére

Posted by Tószegi Márk 2017/02/17 0 Comment(s)

A Guess márkát Paul és Maurice Marciano alapította. A testvérpár Dél-Franciaországban nőtt fel, ezen régió az ország egyik fő divat körzete volt akkoriban, így nem meglepő, hogy érdeklődésük hamar a divatvilág felé fordult. A testvérpár 1981-ben Los Angeles-be költözött és Beverly Hills-ben létrehozták első üzletüket, és ezzel a Guess divatmárkát.

 

A reklámkampányok hatására a Guess hamar népszerű lett, olyan szupermodellek hordták szettjeiket mint Claudia Schiffer vagy Anna Nicole Smith.

 

Ruházati cikkeik közül is a legismertebb a farmer termékeik voltak, ilyet viselt Marty McFly is az 1985-ös Vissza a jövőbe filmben, az ilyen és ehhez hasonló marketing fogások egyre nagyobbá tették a márkát.

 

A Guess karóra kollekcióját először 1983-ban dobta piacra, már a kezdekektől készítettek női és férfi órákat is. Az áttörés azonban 1985-ben következett be,  innentől óráik legalább annyira népszerűek lettek, mint ruházati termékeik. A Guess óra azóta is töretlen sikernek örvend, folyamatos megújulás mellett, követve a mai divattrendeket.

 

A divatos Guess női órák és férfi karórák között rengeteg stílus megtalálható, az elegáns daraboktól, egészen a színesebb, vidámabb Guess darabokig. A Guess 2016-ban a divatóra gyártók között szinte elsőként, kiadta első okosóra kollekcióját. A Guess Connect órák felveszik a versenyt bármely okosórával, azonban még divatosak is.

Leave a Comment